Vi søker PROSJEKTINGENIØRER som er djervere enn andre ingeniører

Oslo, 20.03.2017
Prosjektingeniører
Ingeniører innen konstruksjoinsteknikk bygg
03.04.2017

Djerving setter preg og utvikler Oslo når vi jobber med noen av hovedstadens mest spennende prosjekter. Hos oss vil du jobbe sammen med faglig sterke kollegaer som gjerne utfordrer og utvikler deg videre.

Vi ser etter ingeniører innen konstruksjonsteknikk bygg som får følgende oppgaver og ansvar:

  • Prosjektering av betong- og stålkonstruksjoner
  • Dimensjonering
  • Modellering
  • Utarbeidelse av tegninger
  • Kontroll
  • Oppdragsledelse

For å bli en Djerving i denne utlysningsrunden må du være ingeniør (bachelorgrad el tilsv) med relevant erfaring fra rådgivende ingeniørfirmaer eller leverandører, eller du kan være nyutdannet. Du forstår konstruksjonsteknikk, har blikk for produksjonsvennlige løsninger og kan jobbe strukturert med ansvar. Og du må være hyggelig.

Ikke nok med at du blir en Djerving, vi tilbyr også konkurransedyktig lønn og har bonusordning. Fem ukers ferie og fri julaften, romjulen, nyttårsaften og påskeuken. Kortere arbeidsdag i sommermånedene, og fleksible arbeidstidsordninger. Gode forsikringsdekninger, fri telefon og dekning av privat internett.

Djerving er byggetekniske rådgivere som finner og skaper løsninger som bygger bro mellom visjon og realisert prosjekt. Lover, forskrifter, veiledninger, standarder … alt må hensyntas for å realisere en visjon. Som djervinger går vi inn i utfordringene med krum nakke og løser dem – med et skarpt blikk for effektive løsninger og får selv det mest komplekse utgangspunktet til å bli rasjonelt.

Helt siden firmaet ble etablert i 1985, har kjernekompetansen vært prosjektering av ­bygningskonstruksjoner i betong og stål. Med god ordretilgang og planlagt utvidelse fortsetter vi en jevn og trutt vekst. Vi er hva vi gjør, og hva vi gjør er vår historie – en historie om pågangsmot, kunnskap og godt ingeniørskap.

Praktisk om søknaden

Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder Rune Moen, enten på e-post rm@djerving.no
eller mobil 97 11 74 50. Søknad, CV og referanser sendes på e-post til firmapost@djerving.no senest 03.04.17.
Avslutt visning