Vi søker BETONGKONSTRUKTØR som er djervere enn andre konstruktører

Oslo, 03.10.2016
Erfaren betongkonstruktør
Sivilingeniør eller ingeniør innen konstruksjonsteknikk bygg
25.11.2016

Djerving setter preg og utvikler Oslo når vi jobber med noen av hovedstadens mest spennende prosjekter. Hos oss vil du jobbe sammen med faglig sterke kollegaer som gjerne utfordrer og utvikler deg videre.

Vi ser etter  en erfaren konstruktør innen plasstøpte og/eller prefabrikkerte betongkonstruksjoner som får følgende oppgaver og ansvar:

  • Statiske analyser og dimensjonering
  • Modellering
  • Utarbeidelse av tegninger
  • Oppdragsledelse
  • Kontroll
  • Intern resursperson for betongkonstruksjoner
  • Samarbeide med andre interne resurspersoner, og bidra til faglig utvikling og opplæring
  • Holde seg faglig oppdatert

For å bli en Djerving må du være sivilingeniør eller ingeniør med minimum 5 års relevant erfaring fra ­rådgivende ingeniørfirmaer eller leverandører. Du forstår konstruksjonsteknikk, har blikk for produksjonsvennlige løsninger og kunne jobbe strukturert med ansvar. Og du må være hyggelig. Gode IT-kunnskaper og erfaring med Tekla og Robot er en fordel. Og du må være hyggelig.

Ikke nok med at du blir en Djerving, vi tilbyr også konkurransedyktig lønn og har bonusordning. 5 ukers ferie og fri julaften, romjulen, nyttårsaften og påskeuken. Kortere arbeidsdag i sommermånedene. Fleksible arbeidstidsordninger. Fri telefon og dekning av privat internett.

 

Djerving er byggetekniske rådgivere som finner og skaper løsninger som bygger bro mellom visjon og realisert prosjekt. Lover, forskrifter, veiledninger, standarder … alt må hensyntas for å realisere en visjon. Som djervinger går vi inn i utfordringene med krum nakke og løser dem – med et skarpt blikk for effektive løsninger og får selv det mest komplekse utgangspunktet til å bli rasjonelt.

Helt siden firmaet ble etablert i 1985, har kjernekompetansen vært prosjektering av ­bygningskonstruksjoner i betong og stål. Med god ordretilgang og planlagt utvidelse fortsetter vi en jevn og trutt vekst. Vi er hva vi gjør, og hva vi gjør er vår historie – en historie om pågangsmot, kunnskap og godt ingeniørskap.

Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder Rune Moen, enten på e-post rm@djerving.no
eller mobil 97 11 74 50. Søknad, CV og referanser sendes på e-post til firmapost@djerving.no senest 25.11.16.
Avslutt visning