Vi søker PROSJEKTINGENIØRER til spennende prosjekter

Oslo, 24.03.2021
Prosjektingeniør
Sivilingeniører eller ingeniører innen konstruksjonsteknikk bygg
20.04.2021

Djerving setter preg og utvikler Oslo når vi jobber med noen av hovedstadens mest spennende prosjekter. Hos oss vil du jobbe sammen med faglig sterke kollegaer som gjerne utfordrer og utvikler deg videre.

Vi ser etter sivilingeniører eller ingeniører innen konstruksjonsteknikk bygg til følgende oppgaver:

  • Prosjektering av prefabrikkerte og plasstøpte betongkonstruksjoner
  • Dimensjonering
  • Modellering
  • Utarbeidelse av tegninger
  • Kontroll
  • Oppdragsledelse

Vi ser gjerne at du har 3-5 års relevant erfaring fra rådgivende ingeniørfirmaer eller leverandører. Du forstår konstruksjonsteknikk, har blikk for produksjonsvennlige løsninger og kan jobbe strukturert og ansvarsvarlig. Og du må være hyggelig.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og har bonusordning. Vi praktiserer 5 ukers ferie og fri julaften, romjulen, nyttårsaften og påskeuken. Kortere arbeidsdag i sommermånedene., og fleksible arbeidstidsordninger er det også. Og gode forsikringsordninger, fri telefon og dekning av privat internett følger med.

Djerving er byggetekniske rådgivere som finner og skaper løsninger som bygger bro mellom visjon og realisert prosjekt. Lover, forskrifter, veiledninger, standarder… alt må hensyntas for å realisere en visjon. Som djervinger går vi inn i utfordringene med krum nakke og løser dem – med et skarpt blikk for effektive løsninger og får selv det mest komplekse utgangspunktet til å bli rasjonelt.

Helt siden firmaet ble etablert i 1985, har kjernekompetansen vært prosjektering av ­bygningskonstruksjoner i betong og stål. Vi er hva vi gjør, og hva vi gjør er vår historie – en historie om pågangsmot, kunnskap og godt ingeniørskap.

Praktisk om søknaden

Send søknaden til firmapost@djerving.no innen 20.04.2021. Legg ved CV og relevante referanser. Du hører fra oss så snart vi har behandlet din søknad.

Avslutt visning