Om oss

Djerving er byggetekniske rådgivere som finner og skaper løsninger som bygger bro mellom visjon og realisert prosjekt

Lover, forskrifter, veiledninger, standarder … alt må hensyntas for å realisere en visjon. Hvert eneste prosjekt har sin opprinnelige idé, med behov for forankring i regelverk og utvikling av gode tekniske løsninger. Dét er vår jobb. Vi er muliggjørerne av den opprinnelige visjonen og jobber for å tilpasse den til virkeligheten.

Djerving er blant de friskeste ingeniørhodene i bransjen, elsker utfordringer og smiler av «det går ikke»

Våre medarbeidere liker å kalle seg ”en Djerving”, fordi det et betyr å gå inn i utfordringene med krum nakke og løse dem. Vi har et skarpt blikk for effektive løsninger, og får selv det mest komplekse utgangspunktet til å bli rasjonelt. I vår rekruttering er vi alltid åpne for nye friske hoder som ønsker å bli en av oss. En Djerving.

Djerving har gjennomført solide prosjekter og signalbygg siden 1985

Helt siden firmaet ble etablert i 1985, har kjernekompetansen vært prosjektering av bygningskonstruksjoner i betong og stål. Vi har jevn og trutt opparbeidet oss en rekke prosjekter vi er stolte av å ha vært med på. Vi er hva vi gjør, og hva vi gjør er vår historie – en historie om pågangsmot, kunnskap og godt ingeniørskap. Les mer om våre prosjekter.

Les vår personværnerklæring her.

Milepæler
1985
Firmaet etableres av Kjell Ludvigsen som personlig selskap med kontorer i Christian Michelsens gate 65 på Torshov i Oslo. Kjernekompetansen er prosjektering av plasstøpte betongkonstruksjoner. 4 ansatte.
1992
Omorganisering til aksjeselskap med Kjell Ludvigsen som eneeier. 7 ansatte.
2003
Ansatte tilbys deleierskap i firma. Jon Skappel overtar som daglig leder. 8 ansatte.
2005
Firma flytter til nye lokaler i Storgata 53 i Oslo sentrum. 8 ansatte.
2011
Firma blir heleid av ansatte og Rune Moen overtar som daglig leder. Kjernekompetansen utvides med prosjektering av prefabrikkerte stål- og betongkonstruksjoner og jordskjelvanalyser. 9 ansatte.
2014
Prosjektering av prefabrikkerte stål- og betongkonstruksjoner utgjør ca 50 % av oppdragsmengden. 18 ansatte.
2015
Firma flytter til nye lokaler i Hausmannsgate 6 i Oslo sentrum. Firmanavnet endres til Djerving. 18 ansatte.
2017
Firma oppnår en historisk høy ordrereserve som gir grunnlag for ytterligere vekst. 21 ansatte.