Aktuelt

Linne Hotell

Linne Hotell på Linderud i Oslo gjennomgår en større tre trinns utbygging, og når alt står ferdig vil dagens belegg på 230 rom være utvidet til 390. Først ut er Statsråd Mathiesens vei 10 som bygges på 5 etasjer, deretter følger Statsråd Mathiesens vei 8 med 2 etasjers påbygg og tilslutt Statsråd Mathiesens vei 12 […]
5. mai
Les mer >

Vitaminveien 11

Vitaminveien 11 dekker et helt kvartal og ligger ved siden av Storo Storsenter på Storo i Oslo. Prosjektet inneholder boliger, hotell, kinoer, barnehage og forretninger.  Vi har bistått Veidekke i anbudskonkurransen, og detaljprosjekterer fundamenter og plasstøpt bæresystem. Prosjektet ferdigstilles i 2019. Les mer om prosjektet.
5. mai
Les mer >

Vil du bli en Djerving?

Djerving setter preg og utvikler Oslo når vi jobber med noen av hovedstadens mest spennende prosjekter. Hos oss vil du ha muligheten til å jobbe sammen med faglig sterke kollegaer som gjerne utfordrer og utvikler deg videre. Nysgjerrig? Trykk her for å lese mer om karriere og ledige stillinger.
3. mars
Les mer >

Tullinkvartalet

Dette prosjektet ligger på Tullinløkka og grenser opp til historiske bygg som Nasjonalgalleriet og Historisk museum. Store deler av Det juridiske fakultet ved Universitet i Oslo vil bli samlokalisert i bygget. Vi har forprosjektert plasstøpt og prefabrikkert bæresystem. Prosjektet planlegges ferdigstilt i 2019. Les mer om prosjektet.
11. november
Les mer >

Spikerverket Næringsbygg B og E

Næringsbygg B og E ligger på historisk grunn på den gamle industritomten til Christiania Spiger- og Valseværk. Vi detaljprosjekterer prefabrikkert bæresystem i stål- og betong. Prosjektet ferdigstilles i 2017. Les mer om prosjektet.
9. september
Les mer >

Diagonale

Vi er leverandør til Diagonale, et kontor- og boligprosjekt langs Dronning Eufemias gate i Oslo.
10. oktober
Les mer >

Nye Økern Sentrum

Vi er med på å ta nye Økern sentrum fra å være et stort kryss til å bli et moderne bydelssentrum.
10. oktober
Les mer >